L'empedrat és essencialment una amanida de fesols amb bacallà esqueixat, tomàquet i olives. En comptes de fesols o mongetes també s'hi pot posar cigrons o llenties. Malgrat que postser no sigui preceptiu, podríen dir que una amanida amb favetes també és un empredrat. Jo sempre que en faig, poso els ingredients que tinc i m'agrada molt perquè permet crear unes amanides molt vistoses i atractives. N'he fet amb tonyina, pop, palets de cranc o anxoves en comptes (o a més a més) del bacallà esqueixat. És important també el pebrot verd i vermell i la ceba a trossets petits. No cal dir que és un plat molt sa i molt complet.
T’empedraran quan intentis portar-te bé
T’empedraran com van dir que ho volien fer
T’empedraran com van dir que ho volien fer
T’empedraran quan vagis a casa a
descansar
Després t’empedraran quan sol t’hagis quedat
Però jo no m’hauria de sentir tan desemparat
Després t’empedraran quan sol t’hagis quedat
Però jo no m’hauria de sentir tan desemparat
Tothom hauria d’estar empedrat
No comments:
Post a Comment