Friday, June 1, 2018

EMPEDRATS (STONED SALADS)



L'empedrat és essencialment una amanida de fesols amb bacallà esqueixat, tomàquet i olives. En comptes de fesols o mongetes també s'hi pot posar cigrons o llenties. Malgrat que postser no sigui preceptiu, podríen dir que una amanida amb favetes també és un empredrat. Jo sempre que en faig, poso els ingredients que tinc i m'agrada molt perquè permet crear unes amanides molt vistoses i atractives. N'he fet amb tonyina, pop, palets de cranc o anxoves en comptes (o a més a més) del bacallà esqueixat. És important també el pebrot verd i vermell i la ceba a trossets petits. No cal dir que és un plat molt sa i molt complet.






T’empedraran quan intentis portar-te bé
T’empedraran com van dir que ho volien fer 
T’empedraran quan vagis a casa a descansar
Després t’empedraran quan sol t’hagis quedat
Però jo no m’hauria de sentir tan desemparat
Tothom hauria d’estar empedrat












No comments:

Post a Comment