Tuesday, May 22, 2018

PEUS DE PORC (PEUS DE MINISTRE)




Els peus de porc bullits són un producte nutricionalment molt interessant i gastronòmicament molt productiu ja que permet combinar-los amb una gran quantitat d'ingredients i fer meravelles culinàries per llepar-se literalment els dits.


A mi m'agraden molt i sempre que puc en faig. Normalment ja els compro bullits i simplement els afegeixo a un sofregit juntament amb altres ingredients que trobo per la nevera (gambes, pèsols, faves, bolets, pastanaga, carbassa....). Una altra manera que també els faig és en terrina (amb gambes o bolets).




Peus de porc amb carbassa



Peu de porc amb gambes, botifarra i mongetes



Peus de porc amb gambes, navalles i crema de pastanaga




 Peus de porc a la jardinera



Peus de porc amb gambes, faves, xerries i crema de pastanaga




Peus de porc desossats amb textures de pèsols, daus de carbassa i gamba




Carpaccio de peus de porc amb amanideta



Peus de porc farcits de gambes, ceps i festucs



Peus de porc farcits de pop i gambes



Terrina d'olla barrejada amb gelatina de peus de porc


Terrina de carn d'olla amb vinagreta d'avellanes



Terrina de peus de porc amb gambes, espàrrecs verds, pastanaga, botifarra negra i col



Terrina de peus de porc, pop i gambes amb amanida



Terrina de peus de porc, pop i gambes amb cruixent de cacauets i frescor d'alvocat i tomàquet










Terrina de peus de porc, pop i gambes (i amb vinagreta d'avellanes a la foto de sota)











Terrina de pop i peus de porc amb amanideta i oli amb pebre vermell i avellanes (dos presentacions diferents)

No comments:

Post a Comment