Monday, May 14, 2018

AMANIDA MARINA


Fa molt temps, el Miquel i la Carme, uns amics de Lleida van venir a dinar a casa. Vaig fer una amanida de primer i no me'n recordo què vaig fer de segon, ni de postres. El que sí puc dir és que va ser un dinar divertit i fantàstic, tot recordant temps passats....

Més endavant, la Carme em va comentar que com li havia agradat molt l'amanida, me l'havia copiat i l'havia fet alguna vegada que havia tingut convidats. Jo m'havia oblidat de com era. I gràcies a què la Carme em va recordar els ingredients, l'he tornat a fer, això sí, amb variacions. M'oblidava, la Carme va posar-li de nom Amanida Marina, en homenatge a la meva filla gran.

Ingredients bàsics:

ENDIVIES - MARGALLONS- SALMÓ FUMAT- LLAGOSTINS CUITS- ALVOCAT- OLIVES-NOUS - SALSA ROSA

Variacions:

Espàrrecs blancs, formatge fresc- crema de mòdena - mango - gerds .....








No comments:

Post a Comment