Fa molt temps, el Miquel i la Carme, uns amics de Lleida van venir a dinar a casa. Vaig fer una amanida de primer i no me'n recordo què vaig fer de segon, ni de postres. El que sí puc dir és que va ser un dinar divertit i fantàstic, tot recordant temps passats....
Més endavant, la Carme em va comentar que com li havia agradat molt l'amanida, me l'havia copiat i l'havia fet alguna vegada que havia tingut convidats. Jo m'havia oblidat de com era. I gràcies a què la Carme em va recordar els ingredients, l'he tornat a fer, això sí, amb variacions. M'oblidava, la Carme va posar-li de nom Amanida Marina, en homenatge a la meva filla gran.
Ingredients bàsics:
ENDIVIES - MARGALLONS- SALMÓ FUMAT- LLAGOSTINS CUITS- ALVOCAT- OLIVES-NOUS - SALSA ROSA
Variacions:
Espàrrecs blancs, formatge fresc- crema de mòdena - mango - gerds .....
No comments:
Post a Comment